Waar moet u rekening mee houden?

Hout is een natuurproduct waardoor het werkt en zijn charme krijgt door de noesten, nerven en oneffenheden. 


Bij Qpics heeft u de keus uit twee soorten hout.

Foto op Vurenhout wordt standaard in white wash uitgevoerd. Hierdoor zijn de noesten en nerven minder duidelijk zichtbaar. Tussen de planken in houden we ong. 2mm ruimte om het hout te kunnen laten werken. 

Foto op Steigerhout wordt standaard voorzien van een white wash laag, maar wilt u liever een blanke of grey wash uitvoering kan dat ook, dit kunt u bij de opmerkingen aangeven. Houd er wel rekening mee dat de witte partijen dan houtkleur of grijs worden. 

Ook bij steigerhout wordt er tussen de planken in ong. 2 mm ruimte gehouden.


Elke Foto op Hout wordt geleverd inclusief ophangsysteem aan de achterzijde.

Doordat hout altijd blijft werken, kunnen na verloop van tijd de noesten en nerven ook veranderen, donkerder van kleur worden of groter worden bijvoorbeeld. Dit is een deel van de charme en kunnen wij bij Qpics niet veranderen.
Op het hout zelf zijn geen reclamaties mogelijk, oneffenheden, barstjes en noesten horen bij dit product. 

Bij Qpics verwerken we de Foto op Hout standaard met horizontale planken. Wilt u de planken liever in verticale richting, geef dit dan aan bij de opmerkingen.

Bij hout is geen enkel exemplaar is hetzelfde. De formaten zijn een plusminus-aanduiding en bij benadering het daadwerkelijke formaat. (afwijkingen kunnen ontstaan door de breedtes van de planken).

Wij zullen uw  foto alvorens deze op het hout te printen, waar nodig, herpositioneren en zoveel mogelijk letten op belangrijke delen zoals ogen, zodat deze niet precies op de naden zullen vallen.

Bij twijfel zullen wij altijd contact opnemen met u.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze Helpdesk, zij helpen u graag.