Meer informatie

 

CANVAS aan de muur …………  een trend met vele mogelijkheden

 

CANVASDOEK-MATERIAAL  naar keuze

Natuurlijk mag u van Qpics verwachten dat u keuze heeft met betrekking tot het type canvasdoek dat u wenst te gebruiken.

Qpics biedt u namelijk de keus uit het standaard door ons gebruikte HQ-canvasdoek of 
het doek met een wat exclusievere en chiquere uitstraling; het Glossy Artist Canvas, waarbij het oppervlak een zeer lichte olie-lak-glans heeft en e.e.a. dus nog iets meer op een foto-schilderij gaat lijken.

In alle gevallen heeft Qpics gekozen voor originele en hoogwaardige materialen van gerenommeerde  fabrikanten.  Originele topfabrikaat-inkten, kwaliteits doekmateriaal en last but not least: goed hout voor strakke en stevige frames. Deze keuze garandeert een betere kleurweergave, een langer behoud van kleur en briljance, een strakke spanning en al met al langer plezier van de blikvanger aan de muur.

 

Een FRAME naar keuze

Qpics biedt u tevens de keus uit een 2 cm dik spanraam of het 4 cm dikke blokraam oftwel het Museum-frame.

Het 4 cm dikke raam maakt de weergave indrukwekkender, stoerder en onderscheidt zich daarmee van de vele low-budget canvas-schilderijtjes in de markt.
Zeker bij de maten vanaf 50 x 70 cm voegt 4 cm dik een dimensie toe.  Gaat u nog groter, dan is het Museum-frame  een echte ’ must’-have’ voor aan de muur.

 

CANVAS bestellen

Bij het bestellen van een canvasdoek dient u rekening te houden met enkele wetenswaardigheden.

-         Door het opspannen van het doekmateriaal zal er altijd iets van het daadwerkelijke beeld afvallen

-         Canvasdoek is een natuurmateriaal, dus er kunnen soms kleine oneffenheidjes in het materiaal zitten, zoals vezeltjes of kleine ‘knopen’, maar .. dat is ook een deel van de charme.

-         In tegenstelling tot bij het afdrukken van foto’s, worden de beelden bij afdrukken op Canvas niet automatisch geschaald. U dient de canvas-editor te gebuiken om de juiste uitsnede te bepalen

-         Voor het optimaal bestellen van een canvasdoek kunt u gebruik maken van de speciaal hiervoor ontworpen Canvas-Editor.  Hiermee kunt u, op uw scherm, bepalen wat er op de voorzijde van het doek komt en welk deel van het beeld u juist op de zijkanten van het doek wenst te laten doorlopen.  Wilt u geen beeld op de zijkant, dan kunt u eenvoudig een kleur bepalen welke op de zijkanten wordt gedrukt, waarbij u bijvoorbeeld een kleur kunt kiezen welke veel in de opname voorkomt.  GEBRUIK de EDITOR en u zult zien hoe eenvoudig het werkt.

Kijk in het prijsoverzicht voor de vele beschikbare maten en de bijbehorende prijzen.